08 syyskuuta 2016

Kuka minä olen?

Olen 36 vuotias (helmikuussa 37) vuotias nainen Lammilta. Mieheni kanssa olemme joulukuussa olleet yhdessä 6 vuotta ja siihen on sisältynyt lähes kaikki vaikeudet mitä voitte kuvitella. Meillä menee joko todella huonosti tai sitten todella hyvin, välimaastoa ei löydy.

Minulla on kaksisuuntainen mieliala ja sairauden kanssa on ollut sekä huonoja aikoja että hyviä. Olen kohdellut miestäni huonoina aikoina ERITTÄIN PAHOIN ja silti se on minun tukenani. ei painosta jos en jaksa tehdä päiväs aikaan jotain. Minulla ei ole myöskään henkisiä voimia, joten sen kanssa mennään eteenpäin askel kerrallaan.

Meillä on kissoja 4 ja koiria 3 + hoito koira välillä. Oma koirani Aamu auttaa minua jaksamaan ja keksii tekemistä yms, jotta pysyn liikkeellä. Onneksi mieheni on rinnallani ja tukee minua. On myös valmis menemään pariterapiaan ja olemmekin olleet kolmisen kertaa. Kaikki vastoinkäymiset ovat vahvistaneet suhdettamme. 

Olkaa kiitollisia mitä teillä on tällä hetkellä, vaikka kuinka tuntuisi vaikealta. Osaan olla kiitollinen kaikesta mitä minulle on tapahtunut ja tapahtuu. Olen löytänyt oikean kumppanin vierelleni. Sen kanssa olen saanut opetella parisuhteen toimintaperiaatetta rauhassa myös kantapään kautta.   

 Laittelen uusia kirjoja myyntiin Holviin kirja kerrallaan ja aamunarteet.nettiin lisää kasveista jotka muuttivat maailmaa, kun saat sitä eteenpäin.