14 maaliskuuta 2023

Onko kevät tulossa vai ei?

 Onko se kevät tukossa vai ei? Siinä on hyvä kysymys. Välillä aurinko paistaa iloisesti ja lämmittää ja toisella hetkellä sataa lunta ja on pakkasta. Kevät härnää ja härnää, mutta kyllä se sieltä tulee, kun vähiten sitä odottaa. 😃

Minulla on ollut aika ajoin polvet ja jalat kipeät ja kaikki lääkkeet yms on kokeiltu terveysasemalla ja lääkärin ohjeistuksen mukaan. Nyt sitten ollaan siinä pisteessä, että olen saanut lähetteen sairaalaan kiireellisenä ja sitä nyt odotellaan, milloin pääsen tarkempiin tutkimuksiin. Minun on pitänyt olla levossa jo kuukausia ja teen sen, mitä pystyn. Kaikkea ei ole pakko yms tehdä. Välillä saa ottaa rennosti ja nauttia. Parhaani mukaan teen kaiken mitä vain voin tehdä.

Kirjoitteleminen kotisivuille on jäänyt pidemmän aikaa taka-alalle ja olen keskittynyt tekemään kaulahuiveja. Olen laittamassa niitä myyntiin jossain vaiheessa, mutta minne, se onkin jo toinen tai kuinka mones kysymys?


Lopettelen nyt ja menen tekemään jotain hyödyllistä. No, olenkin jo tehnyt jotain tärkeää ennen tänne kirjoittamista. Mukavaa kevään odottamista kaikille?